Коте се вози гратис в автобус

12-годишното Коте на име Каспър всеки ден се вози гратис в автобус №3. Котката е от Плимут, графство Девън и всяка сутрин точно в 10.55 решава да използва градският трансторт, който мина пред дома му. Каспър обикновето избира по-задните седалки, н

2009-08-03 11:31:25
Коте се вози гратис в автобус
12-годишното Коте на име Каспър всеки ден се вози гратис в автобус №3. Котката е от Плимут, графство Девън и всяка сутрин точно в 10.55 решава да използва градският трансторт, който мина пред дома му.

Каспър обикновето избира по-задните седалки, настанява се удобно и пътува цели 20км, колкото е маршрутът на рейса, и после слиза на спирката си и се връща вкъщи.

Маршрутът на рейса минава през центъра, покрай военно-въздушната база, предградията и най-интересното - през квартал, който е пълен с проституиращи момичета.
Котката е редовен посетител на автобуса и всички шофьори го познават и се грижат за него, както за удобството му, така и да не си изпусне спирката.
До скоро собственичката му, която е пенсионерка, знаела, че котката и има навика да изчезва преди обед за по няколко часа, но не знаела къде отива. Именно оттам и дошло името му Каспър - изчезвал е неусетно като дух.

По-късно жената разбрала за интересния навик на котката си. Причината е, че Каспър обича хората, а на спирката се събира голяма тълпа и може би така се е случило, че котката е последвала някого от хората в рейса и взело, че му се харесало. Котката може да е 12 годишна, но е младолика и жизнена и винаги успява да се качи в рейса преди вратите да се затворят. Седи или на задната седалка или в краката на хората, но кротува и оплаквания от пътниците няма. Шефовете на фирмата обичат котката и са предупредили всички свои шофьори да се грижат за нея и да внимават да не и се случи нещо, докато прави своята сутрешна разходка с рейса. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия